Drugi Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju održat će se od 20. do 24. studenoga 2017. godine. Putem Tjedna demonstrirat će se brojne prilike koje strukovno obrazovanje i osposobljavanje može pružiti mladima i odraslima kako bi otkrili svoje talente i razvili posebne vještine i znanja za poslove današnjice i sutrašnjice.

Jedna od aktivnosti demonstriranja izvrsnosti je #CedefopPhotoAward, međunarodno natjecanje organizirano od strane Europskog centra za razvoj strukovnog obrazovanja i osposobljavanja (Cedefop) – agencije Europske unije.

Ovim putem s velikim zadovoljstvom pozivamo učenike strukovnog obrazovanja i osposobljavanja u Hrvatskoj svih dobi da sudjeluju u Cedefop-ovom fotografskom natječaju tako što će proizvesti niz fotografija koje prikazuju njihovo zajedničko iskustvo u svijetu strukovnog obrazovanja i osposobljavanja.

Istu školu može predstavljati više timova učenika, što je vidljivo u pravilima natjecanja. Na poveznici također možete naći sve dodatne informacije. Rok za prijavu je 15. srpnja do 23:59h.

Nagrada će biti dodijeljena na završnom događaju Europskog tjedna vještina, 24. studenoga 2017. u Bruxellesu.

Nadamo se da će učenici hrvatskih škola sudjelovati u velikom broju, a možda i pobijediti!