U okviru Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, već šestu godinu zaredom održava se i #CedefopPhotoAward, međunarodno natjecanje koje organizira Europski centar za razvoj strukovnog obrazovanja i osposobljavanja (Cedefop). Ovo natjecanje samo je jedna od brojnih prilika koje strukovno obrazovanje i osposobljavanje može pružiti mladima i odraslima kako bi otkrili svoje talente i razvili posebne vještine i znanja za poslove današnjice i sutrašnjice.

Ovim putem s velikim zadovoljstvom pozivamo učenike strukovnog obrazovanja i osposobljavanja u Hrvatskoj svih dobi da sudjeluju u Cedefop-ovom fotografskom natječaju.

Učenici mogu sudjelovati u timovima od najviše četri osobe, dok je ovogodišnji zadatak prikazati svoje iskustvo u strukovnom obrazovanju kroz zelene ili digitalne vještine u kreativnoj foto priči (4-5 fotografija) i/ili videu (do 60 sekundi). Rad mora biti popraćen objašnjenjem glavne ideje u tekstu do 100 riječi.

Pobjednički tim će zajedno sa svojim nastavnikom/mentorom otputovati u Thessaloniki gdje će njihov pobjednički rad biti prikazan na Dokumentarom festivalu u ožujku 2022. godine.

Rok za prijavu je 21.studeni 2021., a sve detalje natjecanja možete pronaći na ovoj poveznici 

Svim učenicima želimo puno sreće u natjecanju!